ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
με αγορές άνω των €49
E
i

Skin Collagen Support

49,00€
Skin-Collagen-Support-caps

Eνεργοποιήστε το κολλαγόνο της επιδερμίδας σας με το νέο συμπλήρωμα διατροφής για το δέρμα, το Skin Collagen Support.

Λεπτομέρειες
Συστατικά
Vegan / Gluten

ΝΕΟ Συμπλήρωμα Διατροφής που Ενεργοποιεί το φυσικό κολλαγόνο του δέρματος σας! Όσο μεγαλώνουμε το δέρμα μας χάνει την ελαστικότητα του και η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται. Οι τελευταίες εξελίξεις στις έρευνες συστατικών ώθησαν τους Ειδικούς Διατροφολόγους μας να δημιουργήσουν την πιο σύγχρονη και  πρωτοποριακή σύνθεση για την υποστήριξη του κολλαγόνου του δέρματος. Πέντε ειδικά διατροφικά συστατικά με πανίσχυρη συνεργιστική δράση, το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού, το  MSM (Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο), το συμπύκνωμα πεπονιού, ο ψευδάργυρος και η βιταμίνη C αυξάνουν την ελαστικότητα και νεανικότητα του δέρματος, ελαχιστοποιούν την εμφάνιση λεπτών γραμμών και προωθούν ομοιόμορφη & ομαλή επιδερμίδα διαχέοντας τεχνολογία αντιγήρανσης παντού σε όλο το σώμα.


Εμπεριστατωμένη  μελέτη από την iiaa σε άνδρες και γυναίκες που χρησιμοποίησαν το Skin Collagen Support για 3 μήνες έδειξε ότι το 85% παρατήρησε βελτίωση της ελαστικότητας στην δύσκολη περιοχή γύρω από τα μάτια.Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες που δεν αρκούνται μόνο στα καλλυντικά περιποίησης αλλά αναζητούν το βέλτιστο μοντέλο διατροφής και ενίσχυσης του δέρματος τους κατά της γήρανσης.

Προφυλάξεις:
•Εγκυμοσύνη,
•προγραμματισμός εγκυμοσύνης,
•θηλασμός

Οδηγίες Χρήσης:
• 60 κάψουλες
• Δοσολογία: Δύο κάψουλες την ημέρα με το κυρίως γεύμα.

Βασικά Θρεπτικά Συστατικά
Ανά 2 κάψουλες: 

Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού 115mg
Optim MSMOptim MSM (Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο) 700mg
Συμπύκνωμα πεπονιού με υπεροξείδιο δισμουτάσης 2,3mg
Ψευδάργυρος 4mg
Βιταμίνη C 24mg

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ - Εγκυμοσύνη, προγραμματισμός εγκυμοσύνης, θηλασμός.  

 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ: - Γλουτένης,Γαλακτοκομικών, τεχνητών γεύσεων, τεχνητών χρωμάτων, τεχνητών συντηρητικών. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.