ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
με αγορές άνω των €49

E
i
Αγκαλιάζουμε την φιλανθρωπία

Οι συνεισφορές μας

Στη jane iredale επιδιώκουμε να ενισχύουμε την αυτοπεποίθηση, την χαρά και την αισιοδοξία των γυναικών παντού και πάντα. Το προσπαθούμε όχι μόνο σχεδιάζοντας το μακιγιάζ που τους αξίζει και τις φροντίζει αλλά και μέσω πράξεων προσφοράς και καλοσύνης.

Από το ξεκίνημα ακόμα το 1994 με την παρουσίαση του πρώτου προϊόντος  jane iredale μέχρι και σήμερα σκοπός και στόχος μας είναι πάντα η δημιουργία μακιγιάζ που να δίνει στις γυναίκες τη δυνατότητα να αγκαλιάσουν τη φυσική τους ομορφιά και χάρη, επιτρέποντας στην προσωπικότητα τους να λάμψει. Κάθε χρόνο υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις που αφορούν τις γυναίκες, τις Τέχνες, τα δικαιώματα των ζώων & το περιβάλλον. Σημαντική αποτέλεσε το 2017 η συνεισφορά της, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια συνεργασίας με τον οργανισμό Living Beyond Breast Cancer® με το λανσάρισμα του ανανεωμένου Magic Mitt®.
Το 100% των κερδών του Magic Mitt® από 5/9/2017 ως και 31/12/2017 προσφέρθηκαν ως δωρεά στο  Living Beyond Breast Cancer®,που υποστηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο μαστού.
Πιο συγκεκριμένα δόθηκαν $567,220(Living Beyond Breast Cancer Foundation).

Τον Δεκέμβριο του 2018 στα πλαίσια της Εορταστικής Κολεξιόν 2018 παρουσίασε το επετειακό νεσεσέρ “Butterfly Bag” ένα λευκό κομψό πολυτελές νεσεσέρ από καθαρό λινό βαμβάκι με πρωτότυπο σχέδιο του καλλιτέχνη Gretchen Kelly σχεδιασμένο αποκλειστικά για τα jane iredale. Οι πολύχρωμες Monarchs και Swallowtails πεταλούδες που απεικονίζονται, υπάρχουν και ζουν στον κήπο της Jane.
Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του επετειακού νεσεσέρ “Butterfly Bag” θα ενισχύσει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό SaveOurMonarchs για την διάσωση και διατήρηση των αυτοκρατορικών πεταλούδων που απειλούνται με εξαφάνιση. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Στην Ελλάδα στα πλαίσια αυτού του στόχου επιλέξαμε το Φθινόπωρο του 2018 να στηρίξουμε το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά. Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού - Η Αγκαλιά είναι ένα σωματείο φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που στέκεται δίπλα στην μητέρα και το παιδί της με φροντίδα και αγάπη, στηρίζοντας τους ηθικά και υλικά, καλύπτοντας τις ανάγκες τους και βοηθώντας την οικογένεια να παραμείνει ενωμένη & δυνατή. Δίπλα σε αυτό επιλέξαμε να σταθούμε και εμείς εδώ στην  jane iredale Greece διαθέτοντας μέρος των εσόδων από την κάθε πώληση των νέων, ροζ Sunny PlayOn® Lip Crayon.Τον Μάρτιο του 2019 η jane iredale Greece πρόσφερε στον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά, το ποσό των €680.

Η αγκαλιά - Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού

Χαρίσαμε αγκαλιές!
Οι αξίες της "Αγκαλιάς" Μάθετε περισσότερα