ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
με αγορές άνω των €50

E
i
αληθινό Mineral Makeup

Γιατί η jane iredale διαφέρει

 


Το ομορφότερο καλλυντικό που μπορείτε να φορέσετε είναι μια υγιής επιδερμίδα. Για αυτό το λόγο τα προϊόντα μας, όχι μόνο αναδεικνύουν την πραγματική σας ομορφιά, αλλά είναι μια προέκταση της φροντίδας του δέρματος. Οι βάσεις μας από ορυκτά μέταλλα θα κάνουν τη ζωή σας πιο απλή, γιατί σας παρέχουν σε ένα προϊόν τέσσερις σημαντικές λειτουργίες, είναι βάση, κονσίλερ, αντηλιακό και ενεργή φροντίδα για το δέρμα. Εάν διαβάζετε τα συστατικά των προϊόντων θα παρατηρήσετε ότι διατηρούμε τη σύσταση των προϊόντων μας όσο το δυνατόν πιο φυσική, ενώ συγχρόνως φροντίζουμε να είναι άκρως αποτελεσματική. Όλα μας τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και δοκιμασμένα, αποδεικνύοντας ότι είναι υποαλλεργικά, μη ερεθιστικά και δεν φράζουν τους πόρους. Το μακιγιάζ jane iredale είναι κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Ποιοτική σύνθεση

Χρησιμοποιούμε την υψηλότερη ποιότητα πρώτων υλών που υπάρχει, ώστε να εξασφαλιστεί η τελειότερη απόδοση στην κάλυψη, εφαρμογή και υφή. Οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά μας είναι φαρμακευτικού επιπέδου και πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας.

Κάλυψη & 4 σε 1

Τα πολλαπλών χρήσεων προϊόντα μας, Amazing Base®, PurePressed® Base, Glow Time® και Dream Tint® παρέχουν 4 σημαντικές λειτουργίες με μία μόνο κίνηση: φον-ντε-τεν, πούδρα, κονσίλερ, αντηλιακή προστασία ενώ προσφέρουν ενεργά θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιούμε φυσικές χρωστικές από ορυκτά μέταλλα χωρίς fillers, όπως το ταλκ, οι βάσεις και τα κονσίλερ μας δίνουν εξαιρετική κάλυψη που χρειάζεται ελάχιστη ανανέωση.

 

Μη φαγεσωρογόνα

Οι βάσεις μας δημιουργούν ένα προστατευτικό μανδύα στην επιδερμίδα, που της επιτρέπει να αναπνέει και να λειτουργεί φυσιολογικά. Εργαστηριακοί έλεγχοι επιβεβαιώνουν πως τα προϊόντα μας είναι μη φαγεσωρογόνα και δεν φράσσουν τους πόρους.

Σταθερότητα

Τα ορυκτά μέταλλα στο μακιγιάζ μας ενώνονται κατά την εφαρμογή τους και γι’ αυτό το λόγο δεν μουντζουρώνουν, δεν τρέχουν και δεν αλλοιώνονται. Αφαιρούνται εύκολα με ντεμακιγιάζ ή το ειδικό γάντι μας από μικρο-ίνες, Magic Mitt®, το οποίο αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ μόνο με τη χρήση νερού.

 

Αντηλιακή προστασία

Εφτά προϊόντα jane iredale φέρουν τη διάκριση Seal of Recommendation του Ιδρύματος Κατά του Καρκίνου του Δέρματος - Skin Cancer Foundation. Προκειμένου να κερδίσει αυτή τη διάκριση, ένας κατασκευαστής πρέπει να παρουσιάσει επιστημονικά δεδομένα, που να αποδεικνύουν πως τα προϊόντα του συνεισφέρουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια στην πρόληψη των βλαβών της επιδερμίδας που προκαλούνται από τον ήλιο.

Φυσικά συντηρητικά

Όπου απαιτείται η χρήση συντηρητικών, χρησιμοποιούμε ένα συνδυασμό φυσικών συντηρητικών, αποκλείοντας πάντα τα parabens και την phenoxyethanol. Κάνουμε μια συνειδητή επιλογή προσθέτοντας αντιφλεγμονώδη συστατικά στα προϊόντα μας, γιατί πιστεύουμε πως μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά στην υγεία της επιδερμίδας.

 

Υποαλλεργικά

Τα προϊόντα μας είναι δερματολογικά, αλλεργιολογικά και κλινικά ελεγμένα, ώστε να εξασφαλίζεται η αποφυγή πιθανών ερεθιστικών ουσιών στα συστατικά τους.

Εύρος αποχρώσεων

Το εύρος των αποχρώσεων είναι αρκετό, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σε πάνω από 40 χώρες.

Φινίρισμα

Η φύση των ορυκτών μετάλλων υψηλής ποιότητος είναι να αλληλεπιδρούν με το φως. Αυτό είναι που τους δίνει το περίφημο “soft focus effect”. Το μακιγιάζ μας περιλαμβάνει μια ποικιλία βάσεων που προσφέρουν διαφορετικό τελείωμα: από διάφανο ως αδιαφανές και από λαμπερό ως βελούδινο.

Το ομορφότερο καλλυντικό που μπορείτε να φορέσετε είναι μια υγιής επιδερμίδα. Jane
ομορφιά & προστασία
Our Commitment to Clean