E
i

Έλεγχοι στα προϊόντα μας

Στον κλάδο της ομορφιάς υπάρχουν υποχρεωτικοί και προαιρετικοί έλεγχοι. Στην jane iredale κάνουμε και τα δύο γιατί θέλουμε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα. Κάποιους από τους προαιρετικούς ελέγχους που διενεργούμε είναι ο έλεγχος για βαρέα μέταλλα, έλεγχος φωτοευαισθησίας και έλεγχος για τη δημιουργία φαγεσώρων.

Κάτι που αποκλείεται να κάνουμε ποτέ είναι πειράματα σε ζώα. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό άφοβα. Jane
Latest Product Video
η διαφορά jane iredale

Human Repeat Insult Patch Test (HRIPT)

To τεστ ερεθιστικότητας και ευαισθησίας πραγματοποιείται σε δύο φάσεις και εφαρμόζεται σε πενήντα άτομα ανά προϊόν. Κατά την πρώτη φάση, το τεστ επαναλαμβάνεται τρείς φορές στο ίδιο άτομο μέσα σε μια εβδομάδα. Ακολουθεί ένα διάλλειμα 10-14 ημερών και στη συνέχεια ο εθελοντής δέχεται ξανά το τεστ για τρείς συνεχείς ημέρες. Ακολουθεί 24ωρη και 48ωρη αξιολόγηση. Σε καμία περίπτωση, δεν έχει παρατηρηθεί ευαισθησία σε κανένα από τα προϊόντα μας.

Έλεγχος για τη δημιουργία φαγεσώρων

Τα καλλυντικά μας δεν περιέχουν ουσίες που φράσσουν τους πόρους προκαλώντας ακμή και είναι πιο κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες. Όλα τα προϊόντα μας, εκτός από εκείνα των ματιών και των χειλιών, υπόκεινται σε τεστ που αποδεικνύει ότι είναι μη φαγεσωρογόνα.

Έλεγχος για βαρέα μέταλλα

Ελέγχουμε όλα μας τα προϊόντα και κάθε απόχρωση κραγιόν, ώστε να διασφαλίζουμε πως τα ίχνη βαρέων μετάλλων είναι χαμηλότερα από τις επιτρεπόμενες δόσεις (μόλυβδο, υδράργυρο, αρσενικό, κάδμιο).

Έλεγχος φωτοευαισθησίας

Όλα τα αντηλιακά μας και όσα προϊόντα περιέχουν εκχύλισμα εσπεριδοειδών ελέγχονται για φωτοτοξικότητα. Ποτέ δεν έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες ή ανεπιθύμητες αντιδράσεις στην πειραματική εφαρμογή. Αποφεύγουμε συστατικά με φουροκουμαρίνες στη σύνθεσή τους, τις χημικές ενώσεις που είναι γνωστές για την πρόκληση φωτοευαισθησίας.

Έλεγχος αντηλιακής προστασίας

Η εταιρεία jane iredale κάνει εκτενείς δοκιμές στα προϊόντα της με αντηλιακή προστασία για να καθορίσει την αποτελεσματικότητα τους στην προστασία από τις ακτινοβολίες UVA & UVB. Οι δοκιμές αυτές πληρούν τις προδιαγραφές του Αμερικάνικου Οργανισμού US FDA (Food and Drug Administration), αλλά και τις διεθνείς απαιτήσεις και μεθόδους δοκιμών.

Έλεγχος για συντηρητικά

Αυτό το τεστ επιβεβαιώνει ότι δεν χρησιμοποιούμε συντηρητικά στα προϊόντα μας. Μας ενδιαφέρουν ιδιαιτέρως τα αποτελέσματα αυτού του τεστ γιατί επιμένουμε να μην χρησιμοποιούμε συντηρητικά στα προϊόντα μας και να βρίσκουμε φυσικούς τρόπους συντήρησης των προϊόντων, αντί να χρησιμοποιούμε parabens & phenoxyethanol. Σε ένα εργαστήριο εισάγονται βακτήρια, μύκητες και μούχλα στα προϊόντα, μετά από μια περίοδο επώασης 21 ημερών, ελέγχθηκε μεμονωμένα το κάθε προϊόν και δεν ανιχνεύτηκε μικροβιακή δραστηριότητα.

Κατά των πειραμάτων σε ζώα

Τα προϊόντα της jane iredale έχουν πάρει πιστοποίηση από τον οργανισμό PETA και Leaping Bunny κατά των πειραμάτων σε ζώα.

Σύγκριση τιμών και πραγματική αξία

Οι τιμές μας αντανακλούν την ποιότητα των συστατικών, τις πολλαπλές χρήσεις τους, την ανθεκτικότητα των συσκευασιών και την πιστοποιημένη UVA και UVB αντηλιακή προστασία που προσφέρουν. Κάθε παρτίδα που παράγουμε πρέπει να ελέγχετε από ανεξάρτητο εργαστήριο, εγκεκριμένο από τον FDA, για την επαναβεβαίωση του δείκτη αντηλιακής προστασίας. Αυτό βαραίνει το κόστος παραγωγής, αλλά εξασφαλίζει ποιότητα και ασφάλεια στον καταναλωτή. Ισχυρισμοί για ύπαρξη SPF (χωρίς δημοσίευση στην ετικέτα) δεν επιτρέπονται από τον FDA. Οι δείκτες αντηλιακής προστασίας πρέπει να δημοσιεύονται σε όλες τις συσκευασίες και να συνοδεύονται από εργαστηριακά έγγραφα. Το Skin Cancer Foundation προτείνει τα παρακάτω προϊόντα για την αποτελεσματική αντηλιακή προστασία τους: Amazing Base Loose Mineral Powder SPF20, PurePressed Base Mineral Foundation SPF20 & SPF15, Dream Tint Tinted Moisturizer SPF15, Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream SPF25 & SPF17, Powder-Me SPF Dry Sunscreen SPF30, LipDrink, Lip Balm SPF15.

Ανακυκλώσιμα υλικά

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στις συσκευασίες μας. Θέλουμε να είναι πολυτελείς και όμορφες, ενώ παράλληλα να καταλαμβάνουν όσο το δυνατό λιγότερο χώρο μέσα στο νεσεσέρ. Η δέσμευση μας για συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον αποδεικνύεται από τη χρήση ανακυκλωμένου αλουμινίου. Επιλέγουμε αλουμίνιο επειδή μπορεί να ανακυκλώνεται διαρκώς και απελευθερώνει πολύ λιγότερες τοξίνες κατά την επεξεργασία του, συγκριτικά με το πλαστικό.

Αυτόνομα εργαστήρια

Ήμασταν και θα είμαστε αυτόνομοι σε σχέση με άλλες σειρές προϊόντων στην αγορά. Οι πατενταρισμένες συνθέσεις μας προέρχονται από τη συνεργασία της Jane με τον χημικό μας. Τα εργαστήρια μας δεν κατασκευάζουν ούτε κατασκεύασαν ποτέ mineral makeup για κάποια άλλη εταιρεία. Είμαστε μια ανεξάρτητη πρωτοπόρος εταιρεία που υπηρετεί τη βιομηχανία της αισθητικής και της ιατρικής.

 

 

×

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα